logo

Éden az Élet Forrása biobolt

Szeretettel köszöntjük az ÉDEN biobolt oldalain!

Telefonszám változás!

Telefonszámunk megváltozott, új telefonszámunk: 06 - 20 - 445 8160

Aktuális akciók

Újfajta xilit érkezett, kedvező áron: Magbirodalom Xilit.
1 kg: 1699 Ft, 20 kg: 33000 Ft!

Lexen elektromos búzafűprés: 59990 Ft (fehér), Aktív árpa: 1 db 4990 Ft, webáruházon keresztül rendelve: 4850 Ft, 3 db 14100 Ft (4700 Ft/db), 6 db 27600 Ft (4600 Ft/db)

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozva hírt kaphat újdonságokról, akciókról, változásokról.

Hírlevél

Webáruház

Webáruházat nyitottunk a www.edenbio.hu címen. Termékeinket folyamatosan töltjük fel, hogy kényelmesebben megrendelhesse amit szeretne.

Magunkról

A bolt 2001. augusztusában nyílt, közel a belvároshoz, azzal a céllal, hogy a város forgatagában békés szigetként sok embernek segítsünk a testi-lelki-szellemi feltöltődés mellett a vegetáriánus táplálkozás terén, mindezt saját személyes tapasztalatunkból és természetesen megfelelő árukészlettel.

Jelenlegi széles árukészletünk mellett, a vásárlók igényeinek megfelelően bővítjük kínálatunkat, az őstermelők megtalálásával pedig igyekszünk alacsonyan tartani árainkat. Ha elfogy valami, hamar pótoljuk.

Áruk

A kapható termékek 6 nagy csoportra oszthatók: ételek és italok, táplálékkiegészítők és gyógyászati termékek, füstölők, könyvek, környezetbarát háztartási tisztítószerek valamint gépek, eszközök. Az ételek és italok nem tartalmaznak se tejet, se tejterméket, se tojást.

Speciális diéták

Boltunkban különböző speciális diétákon lévő emberek is megtalálhatják a nekik való élelmiszert: lisztérzékenyeknek gluténmentes késztermékeket és alapanyagokat, tejérzékenyek laktózmentes termékek sokaságát, cukorbetegek teljesőrlésű, cukormentes sütiket és egyéb finomságokat kínálunk.

Csomagküldés

Vidékre (igény szerint Budapestre is) árut a Trans-o-Flex futárszolgálattal küldünk (1395 Ft) vagy postán előreutalás után, a mindenkori aktuális postai díjszabás szerint.